• Hem
  • Jobba med oss
sida

Jobba med oss

Vänsterpartiet är en växande rörelse för ett jämlikt Sverige. Vårt parti består av våra medlemmar, aktivister,  förtroendevalda politiker och anställda medarbetare.

Vänsterpartiet Skåne söker vikarierande ombudsman

Vänsterpartiet Skåne arbetar för en jämlik vård, fler trygga jobb, rättvis klimatomställning och för en god välfärd för alla, oavsett var du bor i Skåne.

Vi söker nu en vikarierande ombudsman med särskilt fokus på kampanjarbete i EU-valet 2024.

Som ombudsman kommer du att utgå från vår distriktexpedition i Malmö, men arbete förekommer på olika platser i Skåne. Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig mellan 231201-240701, med möjlighet att påbörja tjänsten något senare vid behov.

Du kommer ha särskilt fokus på att tillsammans med andra planera och genomföra Vänsterpartiet Skånes EU-valrörelse med särskilt fokus på kampanjarbete och utåtriktat arbete.

Du kommer att arbeta tillsammans med två distriktsombudsmän och även samarbeta med Vänsterpartiet Skånes regionpolitiska sekreterare.

Arbetet som ombudsman innebär både löpande administrativt arbete med exempelvis medlemsregistret och arbete runt om i distriktet.

Du som söker har en god kommunikativ förmåga och trivs med att ha många kontakter då en del av arbetet kommer innebära att ge stöd till, och genomföra, aktiviteter i samarbete med våra partiföreningar.

Förmåga att leda och genomföra kampanjer är en styrka för tjänsten, liksom att bygga samarbeten med andra organisationer och rörelser.

Har du erfarenhet av att arbeta med vårt mobiliseringsverktyg zetkin eller av att leda ringcentral är det meriterande.

I tjänsten ingår även att ansvara för administrativa uppgifter som exempelvis att hantera medlemsregister och visst administrativt stöd till våra partiföreningar.

Tjänsten som vikarierande ombudsman är en tjänst med varierande arbetsuppgifter som ställer krav på att självständigt kunna planera och prioritera arbetet utifrån verksamhetens behov, tillsammans med arbetsledning och övrig personal.

Arbete på kvällar och helger förekommer.

Det är en stor fördel om du som söker har god kännedom om Vänsterpartiets politik och organisation. Erfarenhet från Vänsterpartiet eller närliggande organisationer ses som positivt.

Om tjänsten: Tidsbegränsad anställning mellan 231201 – 240701, 100 % (37,5 h/vecka), målstyrd arbetstid.
Lön enligt kollektivavtal Handels-KFO för Vänsterpartiets ombudsmän.

Ansökan: Skicka din ansökan till [email protected] senast den 6/10

Vill du veta mer? Kontakta:

Distriktsordförande Jesper Sahlén
Telefon: 0762100343
Mail: [email protected]

Ombudsman
Lisa Claesson
Telefon 0704990903
Mail: [email protected]

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk