• Hem
 • Engagera dig
sida

Engagera dig

Vi vill inte bara se en bättre värld – vi gör något för att komma dit också. Vi har lösningarna och idéerna. Det är tydligt att fler vill ha ett rättvist samhälle. Vi ser det i stödet för vår politik och på ökningen av våra medlemmar.

Vår politk bärs upp av tusentals aktivister. Tillsammans pratar vi med kollegor i fikarummet, delar inlägg på facebook, anordnar stora möten och fester. Tillsammans kan vi flytta berg.

Vänsterpartiet är inte ett rikt parti som har möjlighet att göra stora annonskampanjer överallt. Vår styrka ligger i vår organisering och våra medlemmar. För att kunna förändra samhället  behöver vi din hjälp!

Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer

 • Klicka här för att ladda ner vår app
  Detta är verktyget för alla som vill göra en insats för Vänsterpartiet. Oavsett om du redan är en aktiv medlem, förtroendevald eller en sympatisör som vill hjälpa till i valrörelsen.
 • Klicka här för att vara aktiv
  Som aktiv i är du direkt avgörande för hur väl vi lyckas föra ut vår politik och i vilket utsträckning den kan få genomslag. Alla insatser är viktiga!
 • Klicka här för att bli digital aktivist 
  Att hjälpa till med spridning för våra digitala kampanjer är ovärderligt för att vi ska kunna komma ut med vår politk! Rent praktiskt så går det ut på att gilla, kommentera och dela Vänsterpartiets inlägg i sociala medier.
 • Värva en medlem
  Det går att förändra världen om man vill. Fast knappast ensam. Ska det bli ordentligt gjort måste vi göra det tillsammans. Vänsterpartiet behöver fler medlemmar. Känner du någon som håller med om vår politik så ställ frågan om dom inte vill bli medlem och följ med dom på deras första möte eller arrangemang.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk