• Hem
  • Distriktsårskon...
sida

Distriktsårskonferens 2021

Välkommen till distriktsårskonferens 2021

För första gången någonsin kommer Vänsterpartiet Skåne att hålla en helt digital distriktsårskonferens. Den genomförs lördagen den 20 mars.

Partiföreningarna kommer att ha ett ombud per påbörjat 40-tal medlemmar kallelsens datum. Kallelse går ut till partiföreningarna i mitten av december.

FÖRSLAG TILL VERKSAMHETSPLAN

Distriktsårskonferensen är partidistriktets högsta  beslutande organ och distriktets årsmöte. En av de viktigaste frågorna på distriktsårskonferensen är antagandet av verksamhetsplan för distriktet.

Klicka här för att ladda ner förslaget till verksamhetsplan

MOTIONERA

Vill du ändra något i eller lägga till något till verksamhetsplanen eller har du något annat förslag som rör distriktets politik eller verksamhet? Då ska du skriva en motion till distriktsårskonferensen. Både partiföreningar och
enskilda medlemmar kan motionera.

Motioner mejlas till [email protected]
se. Sista dagen att lämna in motioner är den 5 februari.

Klicka här för att läsa en guide till att skriva en motion

NOMINERA

Distriktsårskonferensen väljer distriktsordförande, distriktsstyrelse, revisorer och valberedning för distriktet. Nomineringar inför dessa val mejlas till [email protected] senast den 5 februari
utom nomineringar inför valet av valberedning som istället mejlas till [email protected]

Såväl partiföreningar som enskilda medlemmar
kan nominera. Skriv en kort presentation av den/de du nominerar samt en motivering. Den/de du nominerar ska vara tillfrågade och ha tackat ja till att kandidera.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk